2841033673,2841033690 Μελετίου Πατριάρχου Μεταξάκη 9, Νεάπολη, Λασιθίου bantalakisoe@gmail.com
hero image

 

 
 
Μπανταλάκης Μιχάλης & ΣΙΑ
Γεωργικά Μηχανήματα - Εργαλεία - Λιπαντικά | Νεάπολη Λασίθι 

Η επιχείρηση Μπανταλάκης Μιχάλης & ΣΙΑ έχοντας καταγράψει μια σημαντική πορεία στους τομείς της εμπορίας και του service γεωργικών μηχανημάτων, λιπαντικών και εξαρτημάτων, μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και υπεύθυνα προσφέροντας αποτελεσματικές συμβουλές και λύσεις ή προτείνοντας τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς.

Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας φέρνοντας στη διάθεσή σας αξιόπιστα προϊόντα και μηχανήματα για γεωργική και βιομηχανική χρήση, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για το service και τη σωστή συντήρηση και λίπανσή τους.

Στον τομέα των λιπαντικών αποτελούμε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της RS200 Motor Oil για το νομό Λασιθίου, μια εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα των ορυκτελαίων και χημικών υγρών.

 


 

 
     
 
Γεωργικά Μηχανήματα
Ελαιουργικά εργαλεία, αλυσοπρίονα, αλωνιστικά, σκαπτικά, ψεκαστικά μηχανήματα, ψαλίδια, χειροπρίονα, αντλίες νερού κ.α.
 
     
     
 
Λιπαντικά
Λιπαντικά γεωργικών και βιομηχανικών μηχανημάτων και οχημάτων. Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της RS200 Motor Oil για το νομό Λασιθίου.
 
     
     
 
Εξαρτήματα & Εργαλεία
Μεγάλη γκάμα εργαλείων και εξαρτημάτων για μηχανήματα και διάφορες κατασκευές, όπως βίδες, ρουλεμάν, κατσαβίδια, κλειδιά κ.α.
 
     

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ή βρείτε μας στο κατάστημά μας στη Νεάπολη Λασιθίου στην Κρήτη. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!